Procurement Notice for Medical Equepment

General Hospital (Teaching) Peradeniya

Procurement Notice

Supply, installation and maintenance of medical equipment – 2021

Sealed Bids are invited from 20th July 2021up to 1.30 p.m on 06th August 2021 by the chairman, regional procurement committee, General Hospital (Teaching) Peradenia for the Supply, installation and maintenance of following medical equipment.

# Equipment Qty Value of Bid Guarantee (Rs.)
01 Transport Ventilator adult and Pediatric 02 100,000.00
02 ICU Ventilators 02 150,000.00

I. The bid documents could be downloaded from the official website of Peradeniya General Hospital www.peradeniya-hospital.health.gov.lk from 20th July 2021.

II. The last date and time of receiving bid documents is 01.30p.m on 06th August 2021.

III. Bids will be opened at 01.30 p.m. on 06th August 2021.

1. A non-refundable sum of Rs. 1,500.00 as Bid Document fee should be paid to the Shroff of Peradeniya General Hospital or deposited in the Hospital Account No.057100129025207 of People’s Bank the relevant receipt should be submitted along with bid Documents.

2. Only the manufacture who supply the relevant Medical Equipment and their nominated agents authorized representatives are eligible to bid.

3. It is compulsory to obtain the valid certificate of the National Drugs Regulation Authority to submit bid for offered equipment modal.

4. Bid documents not downloaded from the official website of Peradeniya General Hospital www.peradeniya-hospital.health.gov.lk and not accompanied with the receipt for the payment of bid documents fees will be rejected.
Tenders should either be sent to reach the “Regional procurement committee, General Hospital (Teaching) Peradenia” by Registered post or hand delivered and deposited in the tender box kept at the Accountant’s Office of this hospital. The name of the relevant name of the equipment should be clearly indicated on the top left-hand corner of the tender envelope containing the tender.

The regional procurement committee reserves the right of accepting or rejecting tenders in whole.

H, M, A, Thilakaratne,
Director,